À Propos

oceanick.png

L’océan tout bleu, l’air salin et l’amour de la nature; du rêve à la réalité est née Océanick inc. fondée par Frédéric Langlois en 2003.

Ce jeune entrepreneur se lançait dans le nettoyage général à Québec en achetant son premier camion-usine et ses nombreux accessoires pour tous les genres de nettoyage : tapis, ventilation, carpette, etc. Toujours à l’affût de perfectionnement pour lui-même et son équipe, M. Langlois a obtenu plusieurs diplômes et certificats de compétence dans son domaine.

Océanick inc. a ainsi pris une expansion fulgurante et l’équipe a ajouté l’utilisation de produits biodégradables pour porter une attention spéciale à la protection de l’environnement. En 2005, la compagnie Océanick inc. est accréditée par CAA Habitation pour la qualité de ses services.

En 2009, vu l’espace restreint pour les nouveaux équipements et la demande grandissante de la clientèle, M. Langlois et son équipe emménagent dans de nouveaux locaux au 655, Maurice-Bois.

Notre but premier est de satisfaire entièrement notre fidèle clientèle et accueillir les nouveaux clients en quête de qualité avec des prix abordables.

questions fréquemment posées

Questions fréquements posés

Katere materiale uporabljamo?


Za izdelavo odejic uporabljamo visokokakovostni Mammoth material - 100% akrilna prejo, 100% naravno Merino volno ter 100% organski bombaž. Akrilna preja je veganska, hipoalergena in zelo obstojna. Po karakteristikah je zelo podobna Merino volni. Poleg nekoliko ugodnejše cene, so te odejice primerne tudi za ljudi, ki se obdajajo zgolj z veganskimi izdelki. 100% Merino volna je iz izjemno kvalitetnega in cenjenega naravnega materiala. Znana je po tem, da je ena najboljših naravnih izolacijskih materialov, ki skrbi tako za toploto v hladnih dneh, kot za uravnavanje telesne temperature v vročih dneh, do tega, da je primerna za alergike, ne pika, ni statična, ne sprejema telesnih vonjav, ima sposobnost samočiščenja, itd. Cena je resda višja, ampak dejstvo je, da je že proces pridobivanja merino volne zapleten in dolgotrajen, zato je to samo po sebi umevno. Tretji material je 100% organski bombaž, polnjen s poliesterskimi vlakni, ki je bil narejen prav kot alternativa odejicam iz debele volne. Prednost tega materiala je, da ga lahko operemo v pralnem stroju, se ne mucka in je prav tako zelo prijeten na otip. Iz tega materiala izdelujemo prav tako odejice ter čudovite dekorativne blazine. Čeprav so vsi izdelki zelo trpežni je potrebno z njimi ravnati nežno in pazljivo!
Kako dolgo čakam na odejico?


Takoj ko prejmemo naročilo vas obvestimo ali je željena barva na zalogi - če je, potem bo izdelek pripravljen v roku 3-5 dni, če pa barve ni na zalogi se rok dobave podaljša za en teden do štirinajst dni. O stanju naročila vas bomo sproti obveščali.
Zakaj se odejica mucka?


Muckanje ni napaka materiala, ampak je naraven proces ki se pojavi po vsaki uporabi odeje. Če izvlečete kakšno nitko jo nežno zatlačite nazaj ali pa jo odrežite. Na začetku je odejica bolj dovzetna za muckanje, zato je še bolj pomembno, da zanjo skrbite nežno. Čez čas se muckanje preneha, takrat postane odejica močnejša in takrat je najbolj primeren čas, da s škarjicami ali z roko odstranite odvečne mucke in še naprej uživate ob uporabi odejice.
Kako naj skrbim za odejico?


Priporočamo profesionalno kemično čiščenje v čistilnici. Doma je priporočeno nežno ročno pranje z mlačno vodo - sušite jo na zraku in je mokre ne raztegujte. Merino volna ima eno od lastnosti tudi zmožnost samočiščenja, zato je načeloma dovolj, če zanjo skrbite tako, da jo redno zračite. Če se umaže nežno odstranite madež z mrzlo vodo in jo posušite na zraku. Bombažni material lahko operete ročno ali strojno pri 30 ° C. Odejico posušite na zraku in je mokre ne raztegujte.
Kako je z vračilom ali menjavo izdelka?


Ker je vsak izdelek na naši spletni strani narejen individualno glede na vsako posamezno naročilo, odstop od pogodbe in možnost vračila nista mogoča. Prav tako ni mogoča menjava izdelka za drug izdelek.

OBTENIR UN DEVIS

Obtenir un devis
arrow&v
oceanick.png

rendez-vous

en ligne

RBQ : 5772-2860-00

  • LinkedIn - White Circle